Omdöme

Bilderna på hundarna är tagna under hundarnas vistelse på pensionatet.

WINCHESTER RANCH

FEMSTJÄRNIGT HUNDPENSIONAT

Boss

 

På Winchester ranch känner man att hunden har det lika bra som hemma. Omgivningen är fantastisk, pensionatsbyggnaden är trevlig, välanpassad till hundens behov och placerad så att hunden kan vara social i vad som händer på gården. Bemötandet är personligt och hunden får både stimulans och omvårdnad utifrån sina behov. Att pensionatet inte är så stort gör att det känns lugnt och tryggt.Våra bästa rekommendationer!

 

Mvh

Veronica Johansson & Peter Karlsson

 

Lilleman

 

Jag har kännt Jörgen sen början av 80-talet, har både deltagit och varit åskådare på hans kurser. Jörgen har stor kunskap om hundar och är mycket duktig på att läsa främmande hundars signaler och sedan skapa kontakt med hunden. All inlärning bygger på beröm. Hundpensionatet är byggt för att inte kunna ta emot så många hundar som möjligt utan för att de hundar som är där ska trivas och ha stora ytor att röra sig på.

 

Kan inte bara varmt rekommenderas utan är en klass för sig.

Ett varnt tack Jörgen!

 

Hans Brorson

 

 

 

 

 

 

 

Balzac

 

Då vi åker bort några dagar eller längre tid och hunden Balzac inte kan följa med, så vill vi känna att även han har det bra och att han blir mycket väl omhändertagen av Jörgen på Winchester ranch, det märker vi på honom och ger oss samtidigt en större trygghetskänsla.

 

Jan Forsberg

 

 

Ludde

 

Hej Jörgen!

Mitt omdöme om dig och ditt hundpensionat är att det finns inget bättre, känns så skönt och tryggt att lämna Ludde hos dig och jag vet att han trivs jättebra. Så högsta betyg får du :-).

 

Catharina Palme

Cesar

 

Vi har haft Cesar på Winchester ranch ganska många gånger och vi kan varmt rekommendera detta hundpensionat, fina rastgårdar och möjligheter att gå in själva vid sämre väder och stort inhängnat område som hundarna kan springa fritt på!

 

Toppklass, kan varmt rekommenderas!

 

mvh

Maria Maciolek & Jerry Holmström

Harry och Unix

 

Nu har våra hundar varit hos Jörgen på Winchester ranch för andra gången. Att ha hittat ett sådant paradis att lämn dem på när vi reser är underbart. Både hundarna och vi är nöjda och när de hämtas. Vi ses igen.

 

Matte Bodil och husse Peter

Pluto

 

Vi kan verkligen rekommendera Winchester ranch. Pluto verkar trivas otroligt bra. Vi uppskattar att Pluto ibland får komma in i bostaden.Omgivningen är lugn och säker vilket gör att Pluto kan springa lös på fälten som han är van vid. Ibland visar Jörgen bilder som han tagit på Pluto under vistelsen. För mig visar det att Jörgen har en stor personlig kärlek till hundarna han tar hand om. Bara positiva upplevelser har vi.

 

Fredrik och Katarin i Bara

Abbe

 

Vi har lämnat Abbe på Winchester Ranch vid tre tillfällen. Boendet och omgivningen är toppen. Jörgen är en omtänksam reservhusse som har fin kontakt med hunden. Här känner vi oss trygga!

 

Stina och Björn Olsson

 

Stråle

 

Hej Jörgen

Jag skulle vilja säga tack ännu en gång för att du tar hand om min Stråle på ett bra sett.

Jag har haft mina hundar på en mängd olika pensionat, men din är bara det mest häpnadsväckande. Omgivningen är den vackraste. Och förhållandena är det finaste jag sett. Jag är helt trygg med att lämna min Stråle hos dig.

Många glada hälsningar och på återseende från Stråle och Heidi

Lufsen

 

Vår fina hund " Lufsen" har nu bott här fyra gånger och trivs jättebra.

Han blir lika glad när han träffar Jörgen och efter att hälsat på honom springer han före oss fram till huset med kojerna där han skall bo.Man kan se att han är ivrig att få komma in. Han skuttar in i kojan utan tvekan och provar omedelbart luckan ut till sin egen rastgård. Ett pensionat vi mer än gärna rekommenderar till andra!

 

Eva och "Lufsen"