Om Pensionatet

WINCHESTER RANCH

FEMSTJÄRNIGT HUNDPENSIONAT

Anläggningen har funnits sedan 1978, tidigare som kennel med uppfödning av Dobermann och hundpensionat. Anläggningen är nyrenoverad 2014 och drivs nu enbart som pensionat. Ett alternativ för dig som skall på semester och inte vill lämna din hund i en box. Här förvaras inte hundarna i några boxar utan de bor i ett hus byggt för ändamålet, hela huset är en stor koja eller kan delas upp i flera kojor.

Kojorna har glas på två sidor samt i taket. Kojorna och hundpensionatet är kameraövervakat. Både kojorna och huset är vinterisolerat vilket innebär att de är varma på vintern och svala på sommaren. Kojorna har termostatstyrda element.

Varje koja har en egen dörr som hunden kan öppna och gå ut till tillhörande hundgård när den själv vill. Hundgårdarna är många gånger större än vad jordbruksverket kräver. Alternativt kan din hund gå direkt ut i en inhägnad park på 11 500kvm.

Hundgårdarna har natursingel vilket är stärkande för din hunds fotdyner. Och hundbord så att din hund kan ligga ute om den önskar även vid regn eller vid stark sol.

Hundpensionatet drives professionellt, men i liten skala. Detta innebär att jag oftast inte tar emot fler än två till tre hundar åt gången. Detta betyder att hundarna och jag får mer tid till varandra till spår, uppletande av sak eller godis mm. Allt efter ägarens önskemål. Givetvis sker alla aktiviteter på hundens vilkor och utan korrigering. Det skall nämligen vara kul och semester för hunden också. Om du inte har varit här tidigare vill jag gärna först träffa dig och din hund. Samtidigt får du en möjlighet att bilda dig en egen uppfattning om hundpensionatet och mig. Du får då också en komihåglista på vad du skall tänka på om du önskar lämna din hund. Välkommen!